Punem faina intr-un bol mai mare.Adaugam zaharul si amestecam bine.Topim untul si il turnam peste faina.Cu degetele amestecam bine pana vom obtine un aluat sfaramicios, din care vom pastra o cescuta.Peste aluatul ramas adaugam praful de copt,esenta, ouale,laptele si omogenizam bine.Spalam prunele si le desfacem in doua,apoi le punem la scurs.Tapetam o tava cu unt sau ulei si cu faina si turnam aluatul.Asezam prunele si presaram deasupra restul de aluat sfaramicios pe care l-am oprit.Introducem tava la cuptor la foc potrivit.Scoatem prajitura cand s-a rumenit frumos deasupra.Se taie dupa ce s-a racit complet.Pudram cu zahar pudra.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii