Se pune gemul, zaharul, uleiul, cacao, vanilia si esenta de portocala, apa minerala si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca toate, se tapeteaza o forma cu pergament, se pune compozitia si se da la cuptor prima data 15 min dupa care se scoate prajitura si se pun fulgi de migdale (eu am folosit migdale), cocos sau nuca dupa care se mai da 25 min la cuptor. Dupa ce sa racit se portioneaza. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii