Reteta postata pe: 20 noiembrie 2012
Ingrediente
200g gem de visine, 100g zahar, 1/2cana de ulei, 1cana de apa minerala (sifon), 2 linguri cacao, esenta portocala, vanilie, praf de copt, 2 cani faina. Pentru decor: cocos, nuca, fulgi de migdale.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se pune gemul, zaharul, uleiul, cacao, vanilia si esenta de portocala, apa minerala si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca toate, se tapeteaza o forma cu pergament, se pune compozitia si se da la cuptor prima data 15 min dupa care se scoate prajitura si se pun fulgi de migdale (eu am folosit migdale), cocos sau nuca dupa care se mai da 25 min la cuptor. Dupa ce sa racit se portioneaza. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu gem de visine" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45
301 voturi
32 comentarii
1h
Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate