Prajitura de post cu dulceata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Prajitura de post cu dulceata

Ingrediente

  • 1 cana de zahar
  • 2 cani de sirop de fructe (de care vreti sau daca nu aveti folositi apa si adaugati mai mult zahar)
  • 3 cani de faina
  • 1 cana de ulei
  • praf de copt, vanilie, rom
  • 1 cana de dulceata (eu am folosit de mure)

Mod de preparare

Amestecam siropul cu zaharul, adaugam apoi uleiul, aromele si faina.Omogenizam foarte bine. Impartim compozitia in 2 parti. Intr-una dintre ele adaugam dulceata de mure. Turnam compozitia simpla in tava si peste compozitia cu dulceata. Lasam la cuptor 35 de minute la foc mediu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise