Prajitura de post cu dovleac si nuci pecan

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Prajitura de post cu dovleac si nuci pecan

Ingrediente

  • - 250 g dovleac ras, scurs foarte bine
  • - 2 banane
  • - 150 g faina
  • - 2 linguri seminte de in
  • - 5 linguri apa
  • - 50 g miere
  • - 50 g melasa
  • - 50 g sirop de artar
  • - 50 ml suc de portocale
  • - 50 g stafide
  • - 50 g coacaze uscate
  • - 50 g nuci pecan sau normale
  • - extract de vanilie
  • - o lingura scortisoara
  • - 1 lingurita praf de copt
  • - 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

Macinam semintele de in si le amestecam cu 5 linguri de apa.

Curatam bananele si le transformam in piure cu un blender.

Punem dovleacul ras intr-o sita si il apasam bine, ca sa iasa zeama in exces din el. Amestecam apoi toate ingredientele, umede si sarate la un loc.

Ungem cu putin ulei vasul de Crock Pot, punem hartie de copt si turnam compozitia. Coacem jumatate de ora la temperatura mare, apoi la temperatura mica 3 ore. Pudram cu zahar si mancam cu pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise