Se amesteca zaharul, romul, uleiul, zaharul vanilat, pana se obtine un amestec omogen. Se adauga margarina topita, faina si praful de copt. Se adauga putin cate putin lapte de soia, pana se obtine un aluat . Ananasul se paseaza pana se obtine un piure si se adauga in amestecul de mai sus. Compozitia de mai sus se varsa intr-o tava rotunda. Tava se da la cuptor, la 180°C, pentru 1 ora.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii