Se frământă un aluat din ingredientele de mai sus, adăugându-le pe rând, amestecându-le de preferinţă, cu mâna.
Aluatul care rezultă trebuie să fie de consistenţa plastilinei, să se dezlipească uşor de pe mână,şi (sau) planşetă.
Aluatul omogenizat bine are un aspect lucios, compact.
Presărăm făină pe suprafaţa de lucru, întindem aluatul cu sucitorul, astfel încât să rezulte o foaie groasă cam de 0,5 cm grosime,care se taie in 2 părţi egale.
În tava unsă cu ulei,se aşează o parte din foaia de aluat, care se unge cu gem.
Deasupra se aseaza cealalta foaie de aluat, şi se pune in cuptorul incins în prealabil.
Se coace la foc potrivit 1 oră.
Pofta Buna, si Post usor!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii