Puneti la fiert laptele impreuna cu coaja de portocala, adaugati grisul in ploaie si lasati-l sa clocoteasca incet, amestecand intruna pana ce se ingroasa (aproximativ 15 minute). Luati-l de pe foc si incorporati ouale si zaharul pudra.
Clatiti cu apa rece 6 boluri mici termorezistente si fara sa le stergeti turnati in ele grisul fiert.
Incingeti cuptorul si puneti grisul sa fiarba pe baie de apa, pana ce se incheaga. (Aproximativ 25 de minute.) Serviti-l caldut, pudrat - eventual - cu putin zahar.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii