Se topeste untul cu ciocolata pe aburi,apoi se lasa sa se raceasca putin.Se bat ouale bine cu zaharul si se adauga treptat amestecul de ciocolata cu unt.Se incorporeaza faina cernuta cu praful de copt,esentele de rom si migdalele decojite..Se unge o tava mai ingusta cu unt si dupa cu ulei,se elimina surplusul de faina.Se toarna compozitia in tava si se lasa 40 de minute.Se usuca migdalele intr-o tigaie si separat se topeste ciocolata la bain-marin impreuna cu untul.Se orneaza cu glazura si se ăun aschiile-optional.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii