Intai pregatim crema=intr-un bol amestecam branza cu puding ,zahar,si smantana de mancat.
Smantana de frisca o batem bine si o adaugam in compozitia de branza amestecam usor si adaugam si coaja de lamaie.
Intr-un pyrex sau alta tava care merge la frigider punem un strat de biscuiti muiati usor in lapte.Turnam jumatate din compozitia de branza punem inca un strat de biscuiti muiati turnam restul compozitiei si asezam inca un strat de biscuiti muiati in lapte.Acoperim prajitura cu o folie de aluminiu si lasam peste noapte la frigider ca gusturile sa se contopeasca.
Si asta-i tot prajitura e gata.
Cine doreste mai mult se poate topi 200 gr de ciocolata cu 2 linguri de ulei ca sa fie lucioasa .Se topeste ori la microunde ori la ben-marie si se toarna deasupra.
Dupa mine este buna si fara glazura.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii