Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata si untul topit.
Se framanta bine pana la o omogenizare perfecta apoi asezam in strat uniform in tava, presand bine cu dosul unei linguri.
Se mixeaza bine branza cu zaharul pana devine o crema legata si adaugam putin cate putin, piureul de castane.
Turnam deasupra biscuitilor si dam la rece cateva ore. Ideal ar fi de seara pana dimineata.
Deasupra cremei de piure se aseaza cateva zmeure coapte, repartizate uniform pe toata suprafata.
Smantana se mizeaza la viteza maxima incorporanad catee putin zaharul pudra.
Cand incepe sa se lege,ca o frisca, adaugam zmeura zdrobita sau un pic de sirop apoi turnam si intindem cu grija deasupra zmeurei de pe stratul de crema de piure.
Se mai lasa la rece cel putin 2 ore inante de a o taia in patrate.
Sfat: In creme se poate adauga gelatina deshidratata si topita la bain marie, pentru o intarire mai rapida.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii