Prajitura cu zmeura

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu zmeura

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 1/2 cana zahar
  • 1 cana lapte sau chiar apa
  • 1 cana ulei
  • 4 cani faina
  • 1 plic parf copt
  • 1 pachet zahar vanilat, esenta rom, vanilie
  • coaja de portocala
  • 300-500g zmeura

Mod de preparare

Crema:

Punem intr-o craticioara zmeura si adaugam 1 12 cana zahar si lasam sa fiarba bine, daca ni se pare cam zemoasa crema adaugam amidon pt. prajoturi.

Blat:

Intr-un bol se bat ouale bine si se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca(zahar 1 cana).Atentie praful de copt sa il stingeti cu putin otet.Ungem tava cu ulei si tapetam cu faina rasturnam compozitia din bol.Cand credem ca este gata facem testul cu scobitoarea si daca este bine coapta scoatem tava si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit taiem capacul si adaugam crema.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise