Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul, galbenusurile, uleiul, laptele, aromele (fiecare dupa gust si preferinta, eu folosesc de obicei esenta de vanilie si rad si coaja de la o lamaie), iar la final praful de copt cu faina.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia in tava, apoi se pun visinile in compozitie (de obicei tavalesc visinile un pic prin faina, pentru a nu se duce la fundul tavii), iar la final presar nuca macinata peste compozitia finala.
Preincalzim cuptorul la 180 grade, iar in 35 de minute este gata.
O bunatate!
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii