Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu putina sare, galbenusurile se freaca cu zahar, se adauga uleiul (ca la maioneza treptat), coaja de portocala, zaharul vanilat,vanilia apoi galbenusurile se adauga la albusuri treptat amestecand de jos in sus.Adaugam si faina amestecata cu praful de copt nestins,apoi punem cele trei linguri de migdale. Se toarna compozitia in tava pe care am pus hartie de copt. Se pun visinele spalate, curatate de samburi,scurse si date prin faina peste compozitia de pandispan. Se da tava la cuptor aproximativ 25-30 min la foc potrivit. Se scoate de la cuptor si se pudreaza(daca doriti) cu zahar.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii