Ingrediente
150 g visine,, 150 g cirese negre, amare,, 6 oua,, 6 linguri lapte,, 6 linguri iaurt,, 12 linguri faina,, 6 linguri ulei,, zeama de la 1/2 lamaie,, 1/2 praf de copt,, 4 linguri zahar.
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
1 vot
Mod de preparare
Intr-un vas punem ingredientele umede (oua, lapte, iaurt) si le mixam 2-3 minute sau le batem cu telul.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt.
La final adaugam uleiul, omogenizam si turnam compozitia in tava (tapetata cu hartie de copt).
Dam la cuptorul incins in prealabil pentru 5-6 minute apoi scoatem tava si adaugam fructele. Dam din nou la cuptor pana trece testul scobitorii ( 25-30 minute).
Lasam sa se raceasca, scoatem din tava si taiem. Se poate servi ca atare sau pudrata cu zahar.
Gustul acrisor al visinelor se imbina de minune cu gustul amarui al cireselor.