Aluat:se topeste pe baie de aburi ciocolata.Se lasa la racit,se adauga zaharul si untul taiat cubulete.Se amesteca bine apoi se adauga unul cate unul galbenusurile,apoi albusurile batute spuma si la urma faina amestecandu-se usor.Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit 30 de minute.
Crema:Ciocolata se topeste si se amesteca usor cu frisca batuta cu zaharul vanilat apoi se lasa la rece.
Blatul racit se taie in doua.Se unge cu o parte din crema,se pun visine,se adauga restul de crema,se pune cea de-a doua foaie de blat.Se orneaza cu glazura obtinuta din ciocolata topita cu untul si cu visine.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii