Pandispan pufos cu visine – Rețeta traditionala de prajitura cu visine sau alte fructe. Iata cum sa prepari un desert delicios si aerat, perfect pentru orice ocazie.
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana se formeaza o spuma densa care nu curge, se pun pe rand galbenusurile, laptele si uleiul, apoi faina cu praful de copt. Se amesteca usor si se toarna compozitia in tava (22x30 cm).
Visinele se curata de samburi, se lasa la surs, apoi se amesteca cu lingura de zaharul si cea de faina, se repartizeaza peste blatul din tava.
Se da prajitura la cuptorul preinaclzit, la 180 de grade C, in jur de 30-35 de minute.
Prajitura este gata daca atunci cand introducem o scobitoarea in blat ea iese curata.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra cu vanilie.
Puteti incerca si prajitura pufoasa cu fructe de padure, prajitura cu capsuni sau prajitura cu iaurt si capsuni. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii