Ouale,zaharul,uleiul,laptele,zaharul vanilat,praful de copt stins cu otet si faina se amesteca.Se pastreza putin aluat pentru a fi amestecat cu cacaoa.Se pune aluatul in tava tapetata ,deasupra se toarna aluatul cu cacao pentru a ii da un aspect marmorat.Visinele se pun in aluat ,se coace si se lasa sa se raceasca.Deasupra se pune crema de ciocolata si se da la rece.Frisca batuta se amesteca cu gelatina care a fost racorita in prealabil si se toarna deasupra cremei de ciocolata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii