Am scurs visinele din compot si ananasul din conserva, am pus caisele in apa sa se inmoaie putin.
Ingredientele pentru aluat le-am amestecat cu mixerul pana am obtinut o compozitie omogena.
Am turnat aluatul intr-o forma de copt tapetata cu hartie si am asezat deasupra fructele.
Am dat la cuptor pentru 30 min la foc mediu. Am verificat cu scobitoarea daca s-a copt.
Dupa ce s-a racit am pudrat cu zahar praf.
* dupa gust prajitura se poate si insiropa.
* in imaginile cu prajitura gata facuta este o prajitura din portie dubla de aluat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii