Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat.
Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat.
Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza pana devin o crema, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma.
Se adauga apoi laptele, sarea si faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu mixerul pana se incorporeaza toata faina.
Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun visinile. Se da la cuptor cca. 20-25 minute.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii