Prajitura cu Visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sase oua
  • zahar 200 gr.
  • faina 200 gr.
  • ulei 100 ml.
  • apa 50 ml.
  • zahar vanilat 2 plicuri
  • visine 1 kg.
  • un plic praf de copt stins in otet
  • sare

Mod de preparare

Dupa ce separati galbenusurile de albusuri, bateti albusurile cu mixerul si adaugati zaharul si praful de copt. Amestecati galbenusurile cu apa, uleiul, sarea, zaharul vanilat si turnati compozitia rezultata peste albusuri impreuna cu faina. Puneti amestecul intr-o tava unsa cu ulei, peste care adaugati visinele spalate, curatate, scurse, fara samburi si date prin faina. Dati la foc potrivit, aprox. 30 de min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise