Se freaca margarina cu zaharul spuma. Pe rand se adauga cate un galbenus, amestecandu-se continuu.
Albusurile cu un praf de sare, si cateva picaturi de lamaie se bat spuma separat, apoi se adauga peste zahar si margarina. Se adauga aromele, faina in care s-a amestecat praful de copt. Compozitia astfel rezultata trebuie sa aiba consistenta cremoasa.
In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, se intinde compozitia, peste care se pun visinele scurse de zeama si pudrate cu faina, pentru a nu se duce la fund.
Se coace la foc moderat 40 minute.
Prajitura se pudreaza cu zahar pudra vanilat, cat este inca calda.
Pofta Buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii