Batem bine albusurile cu zaharul adaugam galbenusurile pe rand, lamaia, vanilia, bicarbonatul si la sfarsit faina.Amestecam usor.
Turnam amestecul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Deasupra repartizam visinele. Coacem aprox. 25-30 minute.
Dupa ce o scoatem de la cuptor o lasam sa se raceasca si pudram cu zahar farin vanilat.
Taiem romburi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii