Se freaca mai intai untul cu zaharul brun pana ce devine o spuma,apoi adaugam cate un galbenus pe rand,amestecand de jos in sus incet.Adaugam faina cernuta si albusurile batute spuma tare cu cel putin 2 linguri de zahar brun.In coca rezultata amestecam si coaja rasa de la una bucata lamaie si pliculetul de zahar vanilat.Ungem o tava cu unt sau punem hartie de copt si turnam compozitia in tava.Punem visinile in ce forma dorim(eu am pus visina langa visina). Bagam la cuptor pentru cel putin 60 de minute(acum depinde de cuptorul fiecaruia cum arde).Dupa 50 de minute verificam si facem testul cu scobitoarea ca sa vedem daca s-a copt prajitura.Este o prajitura foarte gustoasa si foarte usor de facut.Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii