Peste visinile fara sambur se pun 2 lg de zahar si se lasa pana faci compozitia.
Untul il bati spuma, apoi separi albusurile de galbenusuri.Peste galbenusuri pui putin zahar si le bati cu mixerul.Se bat bine. Apoi se adauga zah. van., praf de copt stins cu suc de lamaie, coaja de lamaie si le bati. Apoi acestea se pun peste unt, se bat si se adauga si uleiul intre timp.
Se bat albusurile si se pune restul de zahar. apoi peste copmozitia cu unt se pune apa si laptele clocotit si se bat. Apoi aceasta se adauga peste albusuri. Apoi cu lingura de lemn se amesteca si se adauga faina treptat. Se pune compozitia in tava. Se pun visinile deasupra si se stropesc cu suc de lamaie(dar nu foarte mult). Se tine 20-25 de min la cuptor. Deasupra se pune zahar vanilat.(Se mai poate adauga la compozitie cacao si esenta cu gust de care vrei). Pofta buna!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii