4 galbenusuri se amesteca cu zaharul pana devine o pasta omogena. Se adauga untul topit, praful de copt, zaharul vanilat, esenta si faina.
4 albusuri se bat spuma, se adauga peste amestecul anterior si se omogenizeaza.
Visinile scurse se trec prin faina.
Se aseaza hartie de copt in tava, apoi un strat de aluat, un strat de visine, ultimul strat de aluat si visine deasupra.
Se da la cuptorul preincalzit, pana se rumeneste (45-50minute).
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii