Ciocolata si untul se pun la topit intr-un vas pe abur.Galbenusele se freaca spuma cu 2 linguri de zahar si se adauga ciocolata topita cu unt, nucile si stafidele.Albusele se bat spuma cu 2 linguri de zahar si se amesteca cu galbenusele si ciocolata, la sfarsit se pune faina.Amestecul se toarna intr-o forma rotunda cu fund detasabil unsa si infainata.Se introduce in cuptorul incalzit si se coace 35 minute(se verifica cu o scobitoare, daca iese curata este gata)
Braza se amesteca cu iaurtul si zaharul vaniliat si se freaca cu blenderul pana devine o pasta fina.Visinele impreuna cu zaharul se pun intr-o craticioara pe foc si se dau un clocot, cand s-au racit putin se adauga esenta de rom si se pun peste branza.Gelatina se dizolva conform instructiunilor de pe ambalaj si se adauga amestecului impreuna cu frisca batuta.Blatul rece se pune din nou in tava rotunda si se insiropeaza bine cu sirop din 100ml apa 1 lingura zahar si o esenta de rom . Se toarna peste blatul insiropat amestecul de branza cu fructe si se lasa cateva ore in frigider.Se scoate din forma de tort si aseaza pe un platou deasupra se rade ciocolata amaruie.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii