Ptr umplutura
Intr-o tigaie de teflon mare se pune untul visinile si restul ingridentelor si se lasa sa fiarba 3 minute.
Se strecoara visinile si se pun intr-o tava rotunda ptr copt unde lichidele nu curg.Se aseaza visinile pe toata tava si seadauga 1/4 de pahar din lichidul tigaii,si lasam la frigider sa se raceasca.
ptr alauat
Se freaca untul cu praful de zahar dupa care se adauga ouale si faina cu praful de copt.
Se amesteca bine si se toarna peste visine.
Se coace la 180 de grade (cuptorul incalzit dinainte) aproape 25 de minute pina cind chibritul este uscat.
Se lasa sa se raceasca cel putin 10 minute dupa care rasturnam pe un platou ca visinile sa fie deasupra.
Se serveste cu putina frisca si putun din zeama cea mai ramas in tigaie.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii