Se bat albusurile spuma. Se fierb 10 linguri apa cu 2 cani zahar. Cand da in clocot, siropul se toarna peste albusurile batute, putin cate putin folosind mixerul. Se adauga galbenusurile, uleiul, coaja de lamaie, vanilia si putina sare. Faina se adauga amestecand cu lingura de sus in jos ca la pandispan.
Se tapeteaza tava de la aragaz(preferabil se pune hartie de copt) se toarna compozitia iar deasupra se aseaza visinele scurse de zeama. Iarna se pot folosi visine conservate (3 kg visine fara samburi + 1 kg zahar + 12 aspirine pisate se lasa 24 ore si se pun apoi in borcane de 800g).
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii