Etapa 1: Se topesc ciocolata si untul la bain-marie.
Etapa 2: Se sfarama biscuitii si zaharul brun intr-un blender. Se adauga untul de arahide si esenta de vanilie si se mai amesteca putin.
Etapa 3: Se adauga aluatul sfaramicios intr-o tava. Se apasa bine pe aluat. Se toarna ciocolata care e inca calda deasupra.
Etapa 4: Se pune la congelator timp de 30 minute, sau la frigider timp de o ora. Apoi se ia un cutit fierbinte penru a taia perfect, si se taie patratele (16 patratele).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii