Se amesteca cele 10 linguri de ulei cu 10 linguri de zahar si sucul de rosii , se adauga 1ou si un praf de copt se framanta un aluat mai moale si se imparte in 4 parti egale din care se coc 4 foi.
Ptr. crema
Se fierbe 1/2 l lapte in care se adauga 5 linguri de gris si 5 linguri de zahar .Se lasa la racit apoi se amesteca cu o margarina.
Se unge prima foaie cu crema se aseaza a doua foaie si se unge cu gem( dupa preferinta) se pune a treia foaie care se unge cu crema peste care sa aseaza ultima foaie peste care se pune glazura
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii