Bati untul cu zaharul, adaugi ouale unul cate unul, apoi vanilia si smantana si amesteci bine. Intr-un vas, amesteci faina cu praful de copt si un praf de sare, apoi adaugi amestecul in compozitia cu smantana si amesteci.
Intr-un vas amesteci toate ingredientele pentru umplutura si topping.
Intr-o tava mai mica pui jumatate din cantitatea de aluat. Presari deasupra jumatate din umplutura, apoi repeti operatiunea inca o data.
Dai totul la cuptor 50-60 de minute, la 180 de grade, pana cand va trece testul scobitorii. O poti decora cu frisca sau o poti servi simpla.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii