Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma tare ca la bezea.
Se adauga treptat galbenusurile continuand mixarea, apoi se adauga apa de trandafir.
Se pune faina cernuta si se amesteca compozitia cu ajutorul unui tel.
Rubarba se spala , se curata tijele apoi se taie in bucati aproximativ egale.
Capsunile se curata ,se spala si se taie in doua.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pune rubarba si capsunile.
Se da la cuptorul preincazlit la 180 grade timp de 30 minute.
Prajitura se portineaza cand este rece si se pudreaza cu zahar.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii