Descopera o reteta simpla de prajitura cu prune, perfecta pentru un desert rapid si aromat. Urmeaza pasii usori pentru un rezultat delicios si savuros.
Galbenusurile de la cele 4 oua le batem cu 250 g zahar, apoi adaugam pe rand cei 100 ml ulei si 100 ml lapte continuand sa mixam usor. La cele 250 g faina adaugam lingurita de praf de copt si zaharul vanilat, apoi toate se adauga la compozitia de galbenus mixand in continuare.
Albusurile le batem spuma cu 1 praf de sare dupa care le incorporam compozitia de galbenus. Amestecam usor pana se omogenizeaza apoi compozitia rezultata o turnam in tava tapetata cu hartie de copt ( de 25 x38 cm).
Asezam peste compozitie prunele taiate pe jumate una langa alta, dupa care dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C. Apoi reducem focul la 170 de grade C si lasam sa se coaca.
Dupa ce sa racit o taiem cuburi si o pudram cu zahar vanilat.
Incearca si prajitura cu iaurt si caise, pandispan cu visine sau prajitura cu capsuni. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii