Prajitura cu prune

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu prune

Ingrediente

  • 3 oua
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri lapte
  • 10 linguri zahar
  • 13 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 gr. prune

Mod de preparare

Se mixeaza intr-un bol ouale cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si zaharul vanilat. Mixam in continuare dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Se tapeteaza o tava, se toarna jumatate din compozitie, dupa care punem prunele taiate in jumatati.

Se da la cuptor cca 10 minute la foc mic.

Se scoate tava, se pune si restul de compozitie, dupa care se mai pot pune cateva prune deasupra.

Se da iarasi la cuptor cca 20 minute, de data aceasta la foc potrivit.

Cand este gata, se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca putin dupa care se portioneaza. Se pudreaz1a cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise