Se mixeaza intr-un bol ouale cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si zaharul vanilat. Mixam in continuare dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Se tapeteaza o tava, se toarna jumatate din compozitie, dupa care punem prunele taiate in jumatati.
Se da la cuptor cca 10 minute la foc mic.
Se scoate tava, se pune si restul de compozitie, dupa care se mai pot pune cateva prune deasupra.
Se da iarasi la cuptor cca 20 minute, de data aceasta la foc potrivit.
Cand este gata, se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca putin dupa care se portioneaza. Se pudreaz1a cu zahar vanilat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii