Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine. Se adauga zaharul si parful de copt si se amesteca. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ,apa si putina sare. Apoi se toarna peste albusuri si se amesteca impreuna cu faina. Jumatate din cantitate se pune in tava si se baga al cuptor cateva minute pana se prinde o pojgita apoi se scoate se adauga piersicile taiate cubulete si se pune cealata jumatate ( acest lucru il fac ca fructele sa nu cada la fund) . se scoate de la cuptor si se taie rece.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii