prajitura
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-un bol se amesteca margarina moale aproape topita cu brinza si ouale si zaharul se adauga zaharul vanilat si faina treptat pina compozitia este omogena dar nu prea mult dupa care se adauga picaturile de ciocolata si se toarna intr-o forma de gughelof cu gaura la mijloc si pe care am unso cu putin ulei.Se coboara temperatura la 175 de grade si se coace 30 de minute sau pina se rumeneste frumos.
Intr-e timp se pregateste glazura.
Se pun toate ingridentele intr-o craticioara si se incalzesc pe foc mic citeva minute pina se ingroase putin.Se lasa sa se raceasca.
Cind prajitura este gata si am scos-o din cuptor o lasam sa se raceasca putin si turnam glazura deasupra.Iese minunata si este buna si pentru onomastica ptr copii.
Eu am facut compozitia prajiturii dar am pus-o in tavite ca ptr mafins si am facut deasemeni a doua glazura -la ben marin se topeste ciocolata cu laptele condesat si margarina pina ciocolata sa topit se ia de pe foc si se lasa la racit putin dupa care am muiat fiecare mafin in ciocolata si le-am pus pe un gratar sa se raceasca. A iesit minunat.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii