Ingrediente
- 2 oua, - 100 gr zahar, - 175 gr faina, - 1/2 cana ulei, - 1/2 cana lapte, - suc + pulpa de la o jumatate de portocala, - un varf de sare, - 1 lingurita praf de copt, - 1 gutuie, Altele, - 2 pere, - zeama de la 1/2 portocala, - 1 plic zahar vanilat, - Pentru uns tava: o lingura unt si faina, - Zahar pudra pentru pudrat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
18 voturi
Mod de preparare
Turnam compozitia intr-o tava mica unsa cu unt si tapetata cu faina.
Perele spalate si curatate le taiem felii si le asezam deasupra. Stoarcem sucul de la cealalta jumatate de portocala peste pere, presaram zaharul vanilat si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 35 min.
Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca putin apoi pudram cu zahar pudra si servim.
Ana Prisecaru , 06 octombrie 2014
cat lapte?
Puiu Tzopa , 23 iulie 2014
Nu aveti una mai de sezon , ca pana se coc gutuile ni se lungesc urechile...
Florin Și Cristina Schiopu , 10 noiembrie 2013
Faină rău!
Neagoe Andriana , 28 august 2013
See you siguranta o voi incerca cand se coc gutuile.
Rodica Roza , 28 august 2013
am sa o incerc.
Daniela Ancuta , 28 august 2013
Trebuie sa o incerc cand se vor coace gutuile! Multumesc pt.reteta!