Prajitura cu pere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu pere

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 200 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta vanilie
  • 3-4 pere
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Ungem un vas termorezistent cu putin unt. Frecam untul la temperatura camerei cu ouale, zaharul pudra si un praf de sare.Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.Adaugam esenta si amestecam bine.

Turnam compozitia in vasul termorezistent.Deasupra asezam felii de pere, apoi presaram fulgii de ciocolata.

Introducem la cuptor pentru 40-45 minute.Facem testul cu scobitoarea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise