Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuna albusurile cu zaharul.galbenusurile cu putin zahar se bat si ele spuma.Se incorporeaza galbenusurile cu albusurile batute spuma, se adauga zahar vanilat. La urma se pune si faina.Se aseaza intr-o tava rotunda sau patrata.Eu am folosit o tava rotunda.Se toarna in tava si se da la cuptor.Dupa 10 minute se scoate din cuptor si deasupra se pun visinele fara samburi si se da din nou la cuptor pt circa 40minute.
Se serveste rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii