Prajitura cu oua fierte

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:250g zahar pudra,250g nuci prajite si macinate,esenta de rom,1 albus batut spuma tare.
  • Crema:150g unt,100g zahar,4 oua fierte tari.

Mod de preparare

Pentru blat se amesteca zaharul pudra cu nucile macinate si esenta de rom si la final cu albusul;aceasta compozitie se intinde pe o bucata de celofan,se uniformizeaza si se pune crema realizata prin amestecarea tuturor ingredientelor pentru crema,mixate bine ca sa iasa o crema spumoasa.Se ruleaza si se da la congelator pentru 2 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise