Albusurile se bat bine cu un praf de sare si se tin in frigider;
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin o crema spumoasa,
Faina o amestecam cu amidonul si praful de copt,
Untul il topim,si-l incorporam in compozitia de oua,incorporama faina amestecata,iar la sfarsit incorporam albusurile spuma;
Turnam compozitia obtinuta intr-o forma de tort dreptunghiulara,unsa si tapetata in prealabil;
Introducem in cuptorul cald 30minute la o temperatura de 170-180°C
Scoatem blatul il racim pe un gratar perforat,si umplem cu crema obtinuta pregatita in prealabil(amestecam mascarpone cu mixerul,eventual se poate adauga zahar farin,adaugam nutella si omogenizam),tinem deoparte putina crema pt a orna prajitura deasupra,ornam cu fulgi de cocos,introducem in frigider cam 2 ore dupa care servim,
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii