1. Se bat bine margarina si zaharul, apoi se aduga galbenusurile.
2. Separat, se pun la foc pe cana de zahar, la care, dupa ce se topeste, se adauga nucile tocate.
Apoi se adauga compozitia 1 la compozitia 2 si se da in clocot timp de 5 minute, pe foc economic.
Se amesteca constant pentru a se evita lipirea.
Cat este calda se pune pe foile de napolitana cu o lingura de lemn si se intind una peste alta.
Se asaza un fund de lemn cu ceva greutati peste ele, pentru a se presa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii