Pentru alut, se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza. Se intinde o foaie subtire, care se aseaza in tava, peste care se pune gemul.
Pentru blat procedati astfel: bateti spuma albusurile, apoi se adauga zaharul pana se obtine o bezea. Se adauga apoi galbenusurile si nuca macinata. Compozitia astfel obtinuta se toarna peste gem si se niveleaza.
Se da tava la cuptor la foc mic pentru 20\', apoi se lasa sa se raceasca.
Glazura se obtine prin amestecarea tuturor ingredientelor si fierberea lor la foc mic pana se leaga, apoi se toarna peste prajitura cat mai este calda.
Glazura se mai poate obtine si din ciocolata de menaj topita la baie de aburi, amestecata cu putina esenta de rom.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii