Mixam ouale intregi, in care presaram un varf de cutit de sare, cu zaharul pana se deschid la culoare si se topeste zaharul.
Turnam treptat uleiul si laptele mixand dupa fiecare.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacaua, folosind o spatula. Adaugam esenta de rom si nuca taiata bucatele si amestecam din nou cu spatula.
Turnam compozitia in vasul de la Multicooker uns cu putin unt. Inchidem capacul si setam aparatul pe functia "bake", alegem temperatura la 150 de grade si timpul de coacere 45 de minute. Cand s-a terminat timpul de coacere, deschidem capacul dar mai lasam blatul in vas inca 10 minute fara sa oprim aparatul.
Scoatem prajitura pe un platou si bineinteles oprim si aparatul si il scoatem de priza.
Glazura:
Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi. Intindem glazura peste prajitura si presaram deasupra nuci taiate.
Dam la frigider pana se intareste glazura, apoi feliem si servim.
Reteta pregatita de Timea, @timeaioo.blogspot.ro cu Philips Multicooker.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii