Cu jumatate pachet margarina se unge o tava apoi se presara un pumn de nuca prajita si taiata marunt.Albusele se bat spuma apoi se adauga zaharul ,galbenusele ,vanilia ,faina si praful de copt.Ouale se bat pe aburi cu zaharul si nesul .Cand crema e rece se adauga la margarina frecata spuma.Blatul se intoarce cu nuca in sus si se toarna crema apoi se rade ciocolata deasupra.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii