Blatul:
Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul putin cate putin,galbenusurile,miezul de nuca,faina si praful de copt.Se tapeteaza tava,se toarna compozitia si se introduce la cuptor.
Crema:
Margarina si untul se freaca bine cu zaharul pana se obtine o pasta spumoasa.Cele doua galbenusuri se freaca cu nessul,apoi se amesteca cu untul frecat cu zaharul.
Dupa ce s-a racit blatul,se adauga crema,deasupra se rade ciocolata.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii