Amesteci galbenusurile cu zaharul, cu nesul, apoi bati spuma albusurile si le pui in compozitia de galbenusuri. Adaugi praful de copt dizolvat in putin otet, faina si amesteci usor.
Pui compozitia in tava unsa si o dai la copt.
Dupa ce se coace, o lasi sa se raceasca si o tai in doua.
Pentru crema bati spuma untul cu zahar, nessul, 3 galbenusuri si umpli blatul.
Deasupra faci o glazura din zahar, cacao, un pic de apa calda si untul incins pe foc.
Deasupra presari nuca de cocos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii