Se freaca galbenusurile cu un praf de sare,cu untul,zaharul,laptele turnat cate putin,nesul,esenta si la urma faina amestecata cu un praf de copt.Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt ,se toarna compozitia si se da la copt 5 minute la foc iute si inca 15 minute la foc potrivit
Intre timp pregatim bezeaua mixand bine albusurile cu un praf de sare si cu zaharul turnat treptat pana ce obtinem o bezea tare.
Caisele din compot se scurg bine intr-o sita iar daca sunt fructe proaspete,se baga 2-3 minute in apa clocotita apoi se curata de pielita si se trec prin ciocolata topita la bain marin.Se dau la rece cateva minute,sa se intareasca ciocolata
Se scoate blatul din cuptor,se traseazaa cu lama unui cutit niste patrate si apoi in fiecare se face cu posul cate un cuib din bezea.Se mai da la cuptor inca 2 minute,la foc mic pana se rumeneste un pic bezeaua.Se scoate si se taie in patrate iar dupa ce s-au racit se pune in fiecare cuib de bezea cate o jumatate de caisa din compot,scurse bine apoi trase in ciocolata.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii