Blat:se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi pe rand galbenusurile si amoniacul stins in otet.Se presara faina,ness-ul si nuca si se amesteca usor cu o lingura de lemn de jos in sus.Se toarna in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se coace la foc moderat 40 de minute.
Dupa ce s-a racit,se taie blatul in doua, se da la o parte jumatate si se umple cu gemul amestecat cu nuca,se bune jumatatea cealalta deasupra,se pregateste glazura:se topeste ciocolata pe baie de aburi impreuna cu untul, apa si uleiul, se toarna peste prajitura si se lasa la racit.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii