Ouale impreuna cu zaharul, laptele si untul topit se mixeaza 2 minute.
Faina se amesteca cu praful de copt si sarea, apoi se incorporeaza peste oua. Se amesteca pana aluatul este omogen, apoi se toarna in vasul de la Multicooker.
Deasupra se pun felii de mere si mure, fructele se apasa usor in aluat. Peste se pun cele 20 gr unt taiat cubulete si zaharul amestecat cu scortisoara. Se selecteaza functia Bake, temperatura 150 grade si timp de coacere 50 minute.
Dupa ce e gata o lasam la racit, presaram fulgi de migdale, zahar pudra (optional) si servim. Pofta buna!
Reteta pregatita de Alina, @luckycake.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii